Welkom op Camping *** les Rochelets, 100m van de zee in Loire Atlantique

De veiligheid van onze gasten en medewerkers is onze prioriteit, en daarom hanteert Paradis Campsites een proactieve aanpak, met aangepaste ontvangst- en serviceprotocollen, fysieke veiligheidsmaatregelen en een verbeterd schoonmaakprogramma.

In overeenstemming met de op het moment van uw verblijf geldende overheids- en regionale richtlijnen zullen deze gezondheids- en veiligheidsmaatregelen onderhevig zijn aan wijzigingen.

Label "4 STAREN LIJST THEME" door Atout France op juli 18 2017:

235 standplaatsen waaronder :

  • 5 plaatsen voor campers
  • 49 kale standplaatsen
  • 181 luxe standplaatsen inclusief 94 huurplaatsen

CAMPING *** LES ROCHELETS ligt in Saint Brevin les Pins in Loire Atlantique, aan de Atlantische kust tussen het zuiden van Bretagne, La Baule, en het departement Vendee.

Genesteld in het hart van een dennen en eikenbos realiseren wij uw wensen voor uw zomervakantie en lange weekenden en dat betekent ontspanning, goede sfeer en momenten van geluk! Les Rochelets is de place to be. U zult genieten van ons nieuw zwemparadijs, opening gepland voor mei 2013, met glijbanen, een lagune, een spa, peuterbad en school zwembad, verwarmd van 15 mei tot 31 oktober. Les Rochelets ligt op 100 meter van de zee, waar u kunt genieten van de prachtige zandstranden van Saint-Brevin l'Ocean bekroond met "blauwe vlag" voor meerdere jaren.

U kunt ervoor kiezen om uw vakantie of lang weekend door te brengen in uw caravan, tent, camper of in onze volledig ingerichte stacaravans en chalets. Les Rochelets verhuurt uitsluitend voor uw bijzondere gebeurtenis haar Party Room van september tot juni voor familiefeesten, verjaardagen, oudejaars avond of kerstviering waar uw gasten kunnen verblijven en ter plekke kunnen slapen...

In juli en augustus zijn er vele activiteiten voor jong en oud. Liefhebbers van vissen, wandelen of fietsen zullen genieten van de verschillende routes en diverse plaatsen om te bezoeken en te ontdekken. Ontdek de details van onze diensten op onze website door te klikken op de tabbladen aan de onderkant van het scherm.

Wij hebben het genoegen u te mogen verwelkomen om Rochelets met familie of vrienden, want Les Rochelets, we love it!

Bienvenue aux Rochelets
Profitez de notre espace aquatique
Le lieu idéal pour profiter de la nature
Je réserve
Booking :

Nu op de Blog

4 bonnes raisons de faire la Loire à Vélo !

4 bonnes raisons de faire la Loire à Vélo !

Votre camping Paradis Les Rochelets est situé à seulement quelques minutes à bicyclette du célèbre itinéraire La Loire à Vélo. Venez découvrir sa diversité de paysages.

Les fééries de Noël de Saint-Nazaire et Saint-Brévin 2022

Les fééries de Noël de Saint-Nazaire et Saint-Brévin 2022

Parmi les plus beaux marchés de Noël de la côte Atlantique, il y a celui de Saint-Nazaire. Celui de Saint-Brévin-les-Pins est magique aussi. Plongez dans un monde féérique !

Côte de Jade : que faire quand il pleut à Saint-Brévin-les-Pins ?

Côte de Jade : que faire quand il pleut à Saint-Brévin-les-Pins ?

Vous passez des vacances ou un week-end sur la Côte de Jade et le temps n'est pas de la partie ? Tout n'est pas perdu ! On vous donne des idées pour vous divertir...