Ik boek 00 33 2 40 27 40 25Nieuws

Accommodatie

Onze camping biedt 3 soorten accommodatie in Saint Brévin

Chalet, stacaravan en campingplaatsen. Of u nu graag onder de sterrenhemel in een tent overnacht of op het terras ontbijt, er is voor elk wat wils. Ieder zijn eigen manier van kamperen en genieten in Loire-Atlantique!

Vakantieverblijf aan de Atlantische kust

Welke accommodatie u ook kiest, camping Les Rochelets ontvangt u in een uitzonderlijke natuurlijke omgeving die, afhankelijk van uw voorkeur, uitnodigt tot culturele activiteiten, wandelingen aan zee of zelfs watersporten. Omdat een comfortabele accommodatie essentieel is om van uw vakantie in Saint Brévin te genieten, biedt onze camping u praktische en ruime accommodaties. Bovendien zijn onze kampeerplaatsen van minimaal 80 m² zo ontworpen dat u zowel van de voordelen van de natuur als van de beschaving kunt profiteren, terwijl uw welzijn en rust gewaarborgd zijn. Heb je liever het strand of het zwembad? Waarom kiezen als het allebei kan! De zeelucht van Saint Brévin nodigt u uit om u te laten leiden door uw verlangens. Op camping Les Rochelets in Loire-Atlantique bepaalt u zelf het tempo van uw vakantie! Eén ding is zeker: de mooiste landschappen van de regio wachten op u in de buurt van uw kampeerplaats.

Allemaal in het hart van een milieuvriendelijk beleid! Inderdaad, onze camping zet zich in voor het milieu door concrete en dagelijkse acties waardoor we onze ecologische voetafdruk kunnen verkleinen. Een geweldige manier om verantwoord toerisme in de regio Pays de la Loire aan te moedigen!