Ik boek 00 33 2 40 27 40 25Nieuws

Verhuur stacaravans en chalets

Bent u meer geïnteresseerd in het huren van een stacaravan of een chalet in Loire-Atlantique?

Wie zei dat kamperen synoniem moest zijn met tenten? De 4-sterren camping Les Rochelets in de Loire-Atlantique biedt u een ruime keuze aan accommodaties. Op het programma staan talrijke modellen stacaravans voor 4 tot 8 personen en verschillende chalets met 2 of 3 slaapkamers. Of u nu naar Saint Brévin komt met vrienden, geliefden of familie, u kunt er zeker van zijn dat u de juiste accommodatie vindt voor een onvergetelijke vakantie in Loire-Atlantique (44). Camping des Rochelets is de ideale plek om de Côte de Jade en haar omgeving te ontdekken terwijl u geniet van de zeelucht. Onze comfortabele accommodatie is perfect uitgerust en zal uw verblijf in het hart van deze charmante badplaats tot een succes maken. Kom opnieuw in contact met de natuur en geniet van een totale verandering van omgeving door te kiezen voor een vakantiewoning in Loire Atlantique aan zee, een stacaravan of een chalet volgens uw voorkeuren.

Kies uw vakantiehuis aan de Atlantische kust

Een stacaravan of een chalet huren in St Brévin op camping Les Rochelets is genieten van een even intieme als comfortabele leefruimte en van bijzondere momenten met uw geliefden, zowel binnen als buiten. Welk type accommodatie u ook kiest, uw vakantiewoning wordt uw favoriete plek om te ontspannen na een fietstocht aan zee, een wandeling in de Loire-Atlantique of gewoon na een paar baantjes trekken in het zwembad van de camping.

Onze chalets en stacaravans hebben alle benodigdheden om uw eigen gezellige nestje te creëren in het hart van Saint Brévin les Pins. Want zelfs ver van huis heb je het recht om je thuis te voelen!

Al onze verhuur :

 
Geen enkele verhuur komt overeen met uw criteria