Ik boek 00 33 2 40 27 40 25Nieuws

Saint Michel Chef, op een steenworp afstand van de camping

Een zonnige badplaats in de buurt van de camping

Saint-Michel-Chef-Chef, een charmante badplaats in de Loire-Atlantique, ligt op slechts 5 minuten van de camping. Het is een prachtige badplaats die bekend staat om zijn schoonheid en zonnige sfeer. Naast de prachtige zandstranden biedt dit rustige stadje vakantiegangers de kans om watersporten uit te proberen, zoals surfen, kajakken op zee en zeilen. Of u nu een beginner of een ervaren zeiler bent, ga naar de clubs in de buurt van de stranden om het cursusaanbod te bekijken.

Camping à Saint-Brévin-Les-Pins en Loire-Atlantique

Wandelen in St Michel-Chef-Chef

St-Michel-Chef-Chef heeft een goed bewaard gebleven natuurlijk erfgoed dat te voet of met de fiets kan worden ontdekt. Dankzij de bewegwijzerde paden en fietsroutes kunt u de schoonheid en rijkdom van deze bestemming waarderen zonder de auto te hoeven gebruiken. De gemeente herbergt talrijke routes, waaronder de Vélodyssée, die langs de Atlantische kust loopt. Als u een fervent visser bent, zijn er enkele fantastische plekken in de buurt om met uw gezin of vrienden op zoek te gaan naar krabben, scheermessen, alikruiken en andere mosselen. Vergeet niet dat de stad ook de badplaats Tharon-Plage omvat, die net als St Michel-Chef-Chef het label Blauwe Vlag heeft gekregen, een garantie voor de milieukwaliteit van hun stranden. Onder hen is het strand van Gohaud perfect om te voet te vissen of om te dromen in de vele kleine kreekjes en "carrelets". Het Grande plage de Tharon is, zoals de naam al aangeeft, het meest uitgestrekt en leent zich even goed voor watersporten als voor momenten van ontspanning en zwemmen. Als het vloed is, is het ook een populaire plek om te vissen.

Vrijetijdsactiviteiten en bezienswaardigheden in Saint Michel Chef Chef

Naast vissen en watersporten heeft de badplaats enkele verrassingen om uw kampeervakantie aan de Atlantische kust op te fleuren. Ga naar de Biscuiterie Saint-Michel waar u de lokale specialiteit, de galettes St-Michel, kunt proeven. Op zoek naar een leuke activiteit om aan land te doen in St-Michel-Chef-Chef? Waarom niet een paar rondjes rijden in een kartingwagen bij Racing Kart Jade? Tot slot moet u weten dat in Saint-Michel-Chef-Chef een groot aantal sportieve en culturele evenementen plaatsvindt, met name tijdens de zomermaanden wanneer vuurwerk, sporttoernooien en andere tentoonstellingen uw kampeervakantie in de Loire-Atlantique opluisteren.