Ik boek> Mijn verblijf betalen < 00 33 2 40 27 40 25Nieuws

Staanplaats camping en caravans

Kampeerplaatsen in St Brévin Les Pins

De natuurlijke omgeving van camping Les Rochelets is uitzonderlijk: u verblijft er dicht bij het bos van St Brévin en in het hart van een groene omgeving die bevorderlijk is voor ontspanning. Wat de zee betreft, is het eenvoudig: die ligt op een steenworp afstand. Stranden als Océan, l'Ermitage en natuurlijk Les Rochelets hebben allemaal het label "Pavillon Bleu" gekregen, een garantie voor een optimale waterkwaliteit en een gezond milieu. Dus waarom kom je er niet van genieten? Wij bieden kampeerplaatsen voor tenten, caravans en campers.

Camping, een natuurlijke accommodatie in Loire-Atlantique

Geniet van deze nabijheid tot de natuur en installeer u naar hartelust op uw camping in Loire-Atlantique. Gelegen in een bosrijke omgeving van steeneiken en dennen, ontdek onze staanplaatsen tussen zon en schaduw naargelang uw voorkeur. Bij aankomst brengen wij u naar uw eigen stukje paradijs en kunt u zich rustig installeren in het hart van onze 4-sterren camping. Wij willen onze kampeerders een grote leefruimte garanderen, daarom meten al onze plaatsen minstens 80 m².

Deze privacy belet u niet om te genieten van de typische gezelligheid van camping Les Rochelets: sportactiviteiten of avondanimatie maken in het hoogseizoen deel uit van het programma om uw dagen van wandelen en bezoeken aan de Loire-Atlantique compleet te maken. Op dagen dat de zon iets te heet is naar uw zin, kunt u afkoelen in het zwemparadijs voor een aperitief en een welverdiende maaltijd die door u of door ons bar-restaurant is bereid, afhankelijk van uw stemming. Wilt u de Côte de Jade en zijn unieke landschappen te voet of met de fiets bezoeken? Wilt u tijdens uw verblijf vissen, surfen of gewoon lekker luieren? Onze camping in Loire-Atlantique biedt u een warm onthaal zodat u van al deze activiteiten en meer kunt genieten.

De staanplaatsen van onze camping in Saint-Brévin zijn geopend van 10 april tot eind april.

Camping de Loire-Atlantique à Saint-Brévin-Les-Pins
 

Kies uw data