Ik boek 00 33 2 40 27 40 25Nieuws

Fietsverhuur in Saint-Brevin-les-Pins

Fietsverhuur in Saint-Brevin-les-Pins

Onze 4-sterren camping Les Rochelets biedt fietsverhuur voor kinderen en volwassenen voor een dag, een week of meer als u dat wenst!

De badplaats Saint Brévin les Pins heeft ongeveer 40 kilometer aan faciliteiten voor fietsliefhebbers. De fiets is een van de beste vervoermiddelen om onze stad te ontdekken met vrienden of familie, om van en naar de camping te gaan, naar de markt of naar het strand.

Reserveren kan rechtstreeks bij de receptie van de camping. Alle veiligheidsuitrustingen zoals helmen, kinderzitjes en sloten worden bij de fietsen geleverd.

Saint Brévin bezoeken per fiets is vooral de kunst om uw campingvakantie anders te beleven!

Het is een goede manier om het landschap en het erfgoed van de Atlantische kust te ontdekken, de stranden te bereiken en de fauna en flora te observeren! Als u van fietsen houdt tijdens uw vakantie in Saint Brévin of als u een fietsliefhebber bent, stelt Camping Les Rochelets u enkele routes en trajecten voor.

De fietspaden in Saint Brevin, het groene pad

Ten noorden van Saint Brevin les Pins heeft de stad een aangenaam 5 km lang pad aangelegd te midden van groene landschappen. Ontdek onze familiebadplaats, zijn fauna en flora: gevarieerde plantensoorten, diersoorten en biodiversiteit. Vanaf La Grand'ville loopt het groene pad door La Mercellerie, Le Plassis en eindigt de wandeling bij Le Pont Renaud. Vergeet tijdens deze 1 uur durende fietstocht niet een lunchpauze in te lassen bij een van de vele picknickvoorzieningen.

Camping à Saint-Brévin-Les-Pins en Loire-Atlantique

De Loire à Vélo en Eurovélo 6, een route die door Saint Brevin loopt.

Deze uitzonderlijke route van 900 km doorkruist Bretagne en volgt dan de Atlantische kust tot aan de Baskische kust. De Loire is bezaaid met prachtige kastelen die u naar believen kunt bezoeken. Dit is de beste manier om het erfgoed en de diversiteit van het landschap te ontdekken. Tijdens uw reis doorkruist u de wijngaarden via de Loire en bezoekt u lokale wijndomeinen om hun uitzonderlijke wijnen te proeven in typische kelders van de streek.

Vélocéan, de kustlijn per fiets in de buurt van onze camping in Saint Brevin

Vanaf camping Saint Brévin kunt u de oceaan en het achterland ontdekken. Deze 140 km lange route verbindt Saint Nazaire met Piriac sur Mer in het noordwesten van het departement.

Op de fiets om de Loire Atlantique op een andere manier te verkennen!