Cultuur en vrije tijd

De gemeente Saint Brevin is rijk aan entertainment. In de zomer zoals de winter hergroepeert het Cinéjade, een bowlingbaan, een ecologische schaats ring, Aquajade en het funpark voor kinderen Lukaland. Tijdens het voorjaar en de zomer zijn er tal van festiviteiten gepland, zoals de Sea side muziekfestival en theater en kinderanimatie op het programma tijdens de zomer.

Cultuur is er ook volop en ontdek de regio door middel van uitstapjes, zoals Escale atlantische waar je de epische stoomschip tijdperk of de machine eiland gelegen in de buurt van Nantes kunt herbeleven. U kunt de reusachtige houten olifant bewonderen en klimmen in de takken van de gigantische reiger bomen.

Aarzel niet om bij onze receptie jezelf te informeren. Veel brochures met activiteiten en attracties zijn gratis beschikbaar.

Français English Deutsch Nederlands
02 40 27 40 25
Culture et loisirs
Je réserve
Booking :

En ce moment sur le Blog

3ème édition du Week-end Glisse de Saint Brevin

Vignette piscine

Le weekend du 21 et 22 mai se déroule la troisième édition du Week-end Glisse de Saint-Brévin, un rassemblement de passionnés de glisse dont le but est de faire découvrir leur sport aux curieux ayant fait le déplacement.

Espace aquatique 2013 !

Vignette piscine

Nous vous invitons à suivre étape par étape la construction de ce tout nouvel espace aquatique.

Souvenirs du printemps 2010

Vignette souvenirs du printemps

Nous vous invitons à suivre étape par étape la construction de ce tout nouvel espace aquatique.

Camping La Clef VerteCampez CouvertOhlala Tourisme en Loire AtlantiqueCamping de Loire Atlantique agréé VacafCamping Ancv de Loire AtlantiqueCamping Qualité en Loire Atlantique