Accommodatie

Onze camping biedt u 3 soorten accommodaties aan in Saint Brévin

Chalet, stacaravan en kampeerplaatsen. Of u nu houdt van nachten onder de sterrenhemel onder de tent of juist van een ontbijt op het terras, er is voor elk wat wils. Iedereen heeft zijn eigen manier van kamperen en genieten van zijn verblijf in Loire-Atlantique !

Vakantiewoning aan de Atlantische kust

Welk type accommodatie u ook kiest, camping Les Rochelets verwelkomt u in een uitzonderlijke natuurlijke omgeving die, afhankelijk van uw voorkeuren, uitnodigt tot culturele activiteiten, wandelingen aan zee of watersporten. Omdat een comfortabele accommodatie essentieel is om van uw vakantie in Saint Brévin te kunnen genieten, biedt onze camping u zowel praktische als ruime accommodaties aan. Bovendien zijn onze kampeerplaatsen van minstens 80 m² zo ontworpen dat u kunt profiteren van de voordelen van zowel de natuur als de beschaving en tegelijkertijd uw welzijn en rust kunt waarborgen. Bent u meer geïnteresseerd in het strand of het zwembad ? Waarom zou je kiezen als je beide kunt doen! De zeelucht van Saint Brévin zal u uitnodigen om u te laten leiden door uw wensen. Op camping Les Rochelets in Loire-Atlantique bepaalt u het ritme van uw vakantie! Eén ding is zeker: de mooiste landschappen van de regio wachten op u in de buurt van uw kampeerplaats.

Allemaal in het hart van een beleid dat het milieu respecteert! Inderdaad, onze camping zet zich in voor het milieu door middel van concrete en dagelijkse acties om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Een geweldige manier om verantwoord toerisme in de regio Pays de la Loire aan te moedigen!

Wij bieden drie soorten accommodatie: chalet, stacaravan en tent plaatsen.

Hébergements
Je réserve
Booking :